پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم

رئیس جمهور گفت: دولت چهاردهم به دنبال این است که بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز سه‌شنبه به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور سران قوای مقننه و قضائیه و اعضای حقیقی و حقوقی برگزار شد.

اعضا در ادامه مباحث جلسه قبل، بر تاثیر قطعی ۶۰ درصدی معدل پایه‌های تحصیلی ۱۱ و ۱۲ بر نتیجه کنکور تاکید و مقرر کردند که جزئیات این موضوع از جمله آزمون مجدد دانش‌آموزان، اعتبار یک یا دو ساله نتیجه کنکور، ضریب دروس تخصصی و عمومی در کنکور و مسائل دیگر، به فوریت در شورای‌عالی آموزش و پرورش مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و برای تصویب به جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ارائه شود.

رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر اینکه کلیت نظام آموزشی ما در حال حاضر واجد اشکالاتی در حوزه عدالت و انصاف است، گفت: در حال حاضر ما دانش‌آموزانی را که در بدترین وضعیت آموزشی تحصیل می‌کنند، وادار کرده‌ایم که با دانش‌آموزانی که با بهترین امکانات و شرایط آموزشی درس خوانده‌اند، در یک آزمون واحد برای ورود به دانشگاه رقابت کنند که این به هیچ وجه منصفانه و عادلانه نیست.

پزشکیان با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا کلیت نظام آموزشی کشور را با اولویت و محوریت مناطق محروم متحول کنیم، افزود: نظام آموزشی فعلی ما کیفیت لازم را ندارد و بعد ما یک گلوگاه هم ایجاد کرده‌ایم به نام کنکور که آنجا یقه دانش‌آموز را می‌گیریم؛ دولت چهاردهم به دنبال این است که بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کند؛ لذا فعلا آنچه را در این شورا به تصویب رسیده، اجرا خواهیم کرد، اما رویکرد بلندمدت ما تحول واقعی نظام آموزشی است.

در این جلسه همچنین عطف به تصویب آیین‌نامه ستاد سلامت در شورای معین، ۴ نفر اعضای حقیقی شورای‌عالی سلامت انتخاب شدند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر